Festival informatie

15 & 16 April 2023 vindt alweer de tweede editie van het Tibetan Healing Festival plaat in het Tibet museum in het Centrum van Emmen. De dag zal ceremonieel worden gestart met een Tibetaanse openingsceremonie. Gedurende de hele dag zullen er verschillende workshops plaatsvinden. Tibetaanse Lu Yong Yoga, lezing over Ayurvedische voeding, een tiental Rei Ki Masters zullen stoelbehandelingen verzorgen. Er zal een groots klankschalen concert plaatsvinden. Er is een lounge ruimte, verschillende Tibetaanse meditaties gedurende de gehele dag, Indiaas eten, Mantra zang/dans, kortom een dag die je boordevol energie weer huiswaarts zal laten gaan.

Het is een Festival voor zelfbewustzijn. Het gaat over innerlijk en uiterlijk. Het omvat gedachten, gevoelens, inspiraties, waarden, behoeften en emoties. Er is een grote vervorming ontstaan bij ons allemaal, mensen, omdat we ons van de wereld hebben afgesneden (het innerlijke van het uiterlijke hebben gescheiden)in die mate dat we de ware in onszelf uit het oog zijn verloren.

En hier komt het Tibetan Healing Festival, in deze moeilijke tijden waarin de hele wereld geconfronteerd wordt met een donkere kant door Covid en de gevolgen van een oorlog (die een oorlog is tegen de mensheid en niet tegen een specifiek land). Ons Healing Festival is van toepassing op iedereen en drukt een sterke spirituele verbinding of gevoel uit voor iets groters, of een hogere macht die mensen nu nodig hebben. Gevoelens aanmoedigen, pijn verlichten, verzorgen, persoonlijke groei en psychologische veerkracht bevorderen. Het bieden van tools en filosofieën die bedoeld zijn om het welzijn en het gevoel van welzijn te verbeteren.

De modaliteiten zijn afgeleid uit twee delen:

Het eerste deel komt uit de Tibetaanse filosofie en helende krachten door middel van meditatie met Tibetaanse muziekinstrument. En het uitvoeren van de beroemde therapeutische techniek van de Tibetaanse Mantra Lounge uitgevoerd door Tibetaanse monnikVenerable Tashi Norbu (directeur van het museum voor hedendaagse Tibetaanse kunst in Emmen). Het tweede deel is afgeleid van disciplines zoals Rei Ki, Yoga, Ayurvedische leer, Aromatherapie, en klankschalen therapie. Uitgevoerd door gecertificeerde genezers.

Ons doel is om mensen te helpen een groter zelfbewustzijn te bereiken en hun prachtige innerlijke zelf te ontmoeten en te realiseren. Door dit te doen, zullen mensen meer inzicht krijgen en innerlijke rust vinden door eenvoudige en non-verbale benaderingen. Lees hier verder over onze algemene voorwaarden.