Reviews

Wat een mooie dag bij het Tibetand Healing Festival. Bijzonder om longlife prayer te ontvangen van Lama Khen Rinpoche en Lama Tashi Norbu.

- Petra

 

Wat ben ik blij dat ik bij het Festival aanwezig ben geweest! En wat was het goed georganiseerd! Complimenten voor de organisatie en voor alle vrijwillegers die eraan hebben mee gewerkt. En al dat lekkere eten! Ik heb zo genoten van alles!! Als jullie volgend jaar weer een festival organiseren dan ben ik weer van de partij. Dan maak ik er een weekendje Emmen van. Dank, dank, dank! Het was de moeite waard om er helemaal vanuit Brabant (2,5 uur rijden) naar toe te komen!

-Rian

 

Wat een bijzondere ervaring om de meditaties van de Lama's te ervaren en contact met ze te hebben. Ik heb van deze bijzondere dag genoten.

-Johan

 

Wat was het fijn om hier samen met mijn zus bij geweest te zijn. Dank allen voor deze bijzondere, mooie en zeer geslaagde dag!

-Pietje

 

En mooi was het zeker!! Dankbaar dat ik erbij was.

-Anneke

 

DroOMy Healing drummers zijn alles onde de indruk.. Veel dank voor jullie toeweiding om dit prachtige Festival neer te zetten.

- ROmy

 

Vond het heel speciaal om aan de Lama een blessing te mogen vragen. Dat heeft mij ontroerd en ik ben er heel erg dankbaar voor. Ook de ontvangen Reiki behandeling was heel bijzonder mooi, zo liefdevol. De Reiki behandelaar kreeg een boodschap door. Moest er wel even van huilen van dankbaarheid. Het was zo ontzettend liefdevol de Reiki behandeling.

Namasté

-Gea